Titthålskameror & dörrögon för din ytterdörr ger dig bättre koll

Ett elektroniskt dörröga är en diskret variant av en dörrkamera med skillnaden att kameran är placerad i ett titthål istället för att vara placerad vid dörren så att alla kan se den. Med en titthålskamera kan du studera din besökare noga innan du avgör om du ska öppna. Vissa dörrögon har dessutom överlägset mörkerseende så att du kan öppna utan risk även om den som ringer på kommer mitt i natten. Med en bra titthålskamera har du övertaget i alla situationer om du får oönskad påhälsning och gästen kommer inte ens att ana att du är hemma.

Skaffa en bra dörr med titthålskameror & dörrögon

Många titthålskameror och dörrögon har en funktion som gör att de kan spela in eller ta en bild när besökaren ringer på dörren. På så sätt vet du alltid vem som hälsat på när du varit borta. Svenska Skydd har stort urval av ytterdörrar för dig som vill sova tryggt. Med en riktig säkerhetsdörr och titthålskamera behöver du inte oroa dig för att någon obehörig ska ta sig in i din bostad. Dessutom dämpar en sådan dörr effektivt alla oönskade ljud från till exempel trapphuset så att du kan slappna av och ta det lugnt i ditt hem.

Med säkerhet kommer lugn och ro

Många känner oro när nyheterna rapporterar om inbrott och oroligheter. Självklart vill ingen att fel person tar sig in i bostaden och då är det praktiskt att ha en rejäl dörr och goda möjligheter att identifiera besökare. Ett äldre dörröga fungerar bra om det är ljust i trapphuset och bostadsinnehavaren ser bra men ett elektroniskt öga har många egenskaper som de gamla titthålen inte har. Med en modern titthålskamera är det betydligt enklare att sålla bort personer som man inte vill stifta bekantskap med. Nu finns det inte längre någon anledning att hoppa till när det ringer på dörrklockan.

dotmag