Marknadsföring med mobilen som verktyg

Att en mobiltelefon kan användas till otroligt mycket är antagligen ingen överraskning för någon. Användningsområdet är här mycket brett, både för privatpersoner och företag. För företagare fungerar mobilen som ett lika välanvänt verktyg som datorn, där den långt ifrån enbart används till att ringa samtal utan också till diverse administrativa göromål. Idag kan du använda mobilen som ett marknadsföringsverktyg för din verksamhet, via effektiva tjänster från ungapped.se med flera.

Viktigt med den digitala marknadsföringen

Digital marknadsföring är något som inget företag har råd att missa idag. Det är oerhört viktigt att synas på digital väg för alla verksamheter, oavsett inriktning. Vad är det då som du kan göra digitalt i marknadsföringssyfte?

Du kan:

  • Informera dina kunder regelbundet genom att skicka nyhetsbrev, via mejl. Här kan du berätta om nyheter som rör verksamheten inklusive de tjänster eller produkter ni erbjuder. Du kan också passa på att komma med attraktiva erbjudanden.
  • Göra SMS-utskick i samband med kampanjer och liknande, så att kunderna inte ska missa era specialerbjudanden. Det är dessutom alltid bra att påminna kunderna om att man finns, för kontinuerlig synlighet.
  • Bjuda in kunderna till olika event som du eller någon annan anordnar, där ni på olika sätt visar och pratar om era produkter eller tjänster. Att möta kunderna är dessutom viktigt för att kunna ta in åsikter och tankar för att kunna förbättra ert erbjudande.

dotmag