Skydda din mobiltelefon

Är du en av de som ofta råkar tappa din mobiltelefon? Brukar den gå sönder av minsta lilla beröring av marken? I så fall kan det vara dags att skaffa skydd till din mobiltelefon. Det blir ofta väldigt dyrt att laga telefonen och det är inte alltid möjligt att lämna in den på lagning. För att skydda din mobiltelefon på bästa sätt kan du göra enligt nedan.

Skaffa ett mobilskal

Att skaffa ett mobilskal är ett mycket effektivt och egentligen otroligt billigt sätt att skydda din telefon på. Jämför du med att tappa den och sedan behöva laga den för några tusen kronor, är det mycket mer värt att vara proaktiv och köpa ett mobilskal för några hundra kronor. Om du ska köpa ett sådant finns till exempel skal till iPhone 11 hos billigamobilskydd i många olika färger och modeller. Vilket av alla skal du önskar skaffa är helt upp till dig, eftersom det beror på tycke och smak. Det finns olika varianter, alltifrån mobilskal med fickor till kort till mobilskal som bara täcker baksidan. Oavsett vad du väljer, så kommer du att göra en bra investering när du köper ett mobilskal.

Investera i ett skärmskydd

Om du ändå tänkt investera i ett mobilskal, kan det vara lika bra att samtidigt köpa ett skärmskydd. Till skillnad från förr används mobiltelefoner i vardagen i en mycket större utsträckning idag. Nu är skärmarna nästan hundra procent av ytan på mobiltelefonen, vilket gör den väldigt sårbar om du tappar den. Går skärmen sönder är den väldigt dyr att laga. Därför är det mycket vettigt att även investera i ett skärmskydd.

Behålla telefonen i fickan

Varför ens äga en mobiltelefon om den bara ska ligga i fickan, kanske du undrar? Självklart bör den inte ligga i fickan hela tiden. Men vid tillfällen som när du är ute och går eller besöker en butik kan det vara mycket vettigt att behålla den i fickan. Om du tappar den vid sådana tillfällen är det stor risk att du tappar den i sten, alltså stengolv eller exempelvis asfalt. Det kan lätt göra att mobiltelefonen går sönder, speciellt om du inte skyddar den.

dotmag