Tillbehör till mobiltelefon

mobiltillbehorOavsett vilken modell och märke det handlar om så finns det alltid ett oändligt antal tillbehör till mobiltelefonen. Vissa är nästan nödvändiga för att kunna använda mobiltelefonen på ett bra sätt, medan vissa kanske endast passar ett fåtal personer som vill ha det där lilla extra. Här hittar du en bra genomgång på olika tillbehör och vad det är bra för.

Skydd, skal och fodral

Några tillbehör som är bra att köpa samtidigt som telefonen är extra skydd till mobilen. Hur många gånger har inte skärmen gått sönder på en bara några månader gammal mobil? Eller alla gånger den tappats i marken och hjärtat hoppat över ett slag i rädsla för att skärmen ska ha gått i tusen bitar. Som tur är finns det skal och ramar, så kallade “bumpers” till alla olika mobiltelefoner som är både snygga och tar emot den värsta smällen om mobilen skulle tappas. Det finns även skärmskydd att fästa direkt på skärmen för att skydda den från repor. Det finns både tunna plastfilmer att klistra fast eller lite tjockare som är som en extra skärm för riktigt bra säkerhet.

En tydlig trend är fodral till mobiltelefonen, gärna med korthållare så att plånbok och mobil finns på samma ställe. Smidigt och snyggt!

Headset och högtalare

Många använder mobilen som sin främsta musikspelare, och då är det såklart ett måste med bra ljud. Tyvärr lämnar mobilens egna högtalare ofta en hel del att önska. Ett bra headset är alltid en bra investering. Ofta följer ett par in ear-lurar med när man köper en ny telefon, men inte alltid och dessa har oftast ingen toppenkvalité. För den som lyssnar mycket på musik i mobilen är bra hörlurar viktigt, och ett extra plus om de är snygga också såklart.

En liten högtalare att koppla till mobilen är perfekt på utflykter, resor eller bara att ha hemma. Det finns både högtalare med sladd som kopplas i samma uttag som hörlurarna på mobilen, eller bluetooth-högtalare. Båda typer går att hitta med riktigt bra ljud för några hundralappar och uppåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

dotmag